petek, 3. maj 2013

Generalka je za mano

Čisto na kratko.
Trasa lepa, razgibana, z nekaj hupserji. Štart v Črnomlju in potem po trasi DOSa do Planine. Potem čez Kalce na Col ter spust v Ajdovščino. Nekaj močnejšega vetra in burje za popestritev in nato skozi Likavec na Prejmejo. Pravijo da sem bil gor v 42ih minutah. Nisem še preverjal polarja tako da ne verjamem :-). Sledil je spust nazaj na Col, tukaj je bilo nekaj debelih kapelj in zopet kar pošten vetrič. Iz Cola pa potem po isti trasi nazaj do Kočevja ter nato skozi Dvor in Žužemberk v Trebnje, kjer sem naredil še nekaj krogov na dobrodelnem kolesarjenju. Enega tudi z Alenko, ki je tako začela svojo sezono ;-) Počutje vseskozi dobro in brez nekih večjih posebnosti. Iz Trebnjega do Črnomlja je šlo v družbi Bojana in Draganom lepo na izi. Vse skupaj je zneslo 480 km, prvih 300 v 12h.
Lahko rečem, četrtina vseh letošnjih kilometrov, kar vsekakor ni ok, ampak bo moralo biti dovolj za letošnji DOS. Kaj čem, trpelo se bo, a upam da ne tako kot lani. Lanske izkušnje mi bodo nadoknadili pomanjkanje kilometrine.
Sedaj samo še lahki kilometri in potem na nož pa kar bo. Cilj je visok in čas bom napisal na list in zapečatil v kuverto, odprli jo bomo na cilju, da vidim koliko se poznam.
Čao.

Ni komentarjev:

Objavite komentar